Saturday, 1 December 2012

New POST new thing

Assalamualaikum!

 Hello guys, Its been a while! :D dah lame x post pape dalam blog ni :), so saje2 je la nak bkk, bkk2 tgk blooger dah berubah dah, sebenarnyer x de pape pon nak cite, cme nak cite arini kawan sye perkenalkan laman web baru kat sye, ask.fm kat sane ogr boleh tanyer kite macam, sye baru cube2 je, kawan sye dalam laman web tu pon skit je bru 31 org, soalan yg saye tanyer dorang pon soalan bodoh je, sye tanyer tinggi dorang brape, ade yg balas ade yg x balas, its up to them, itu hak dorang sye x kesah pon, oo btw lagi seminggu lagi sye akan melanjut kan pelajaran sye di perak dalam bidang kejuteraan perkapalan, hope dapat deliver la subject tu dgn baik, x mau sangkut2, x sabar nak masuk dalam enviroment baru, di samping rase berdepon pon ade, urm... rase nyer sampai sini je la kot entry utk kali ni, klo ade mase dan bende2 baru sye akan update lagi, 
ASSALAMUALAIKUM
X0X0 :)

2 comments:

outbound malang said...


Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

Humaira said...

Gdluck to u. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...