Wednesday, 7 December 2011

KPOP, artis or lagu die?




 Assalamualaikum!!!

First of all, Tuan kedai ingin memohon maaf kepada sesiapa yg melawat blog ni, tp tiap kali melawat, isi kandungan die x berubah2, seperti mane yg semue org tau(semue org tau ke?) taun ni, taun yg boleh dikatakan paling mencabar dalam hidup tuan kedai kerana taun ni tuan kedai menduduki cabaran yg paling besar dalam hidup tuan kedai setakat ni iaitu SPM, so tuan kedai x dpt la nak update blog ni disamping ketandusan idea sbb asyik study je.

ok sudah2 dgn penjelasan, back to main story,KPOP, Kpop atau korean pop ni ialah sebuah muzik yg sedang melanda industri muzik tanah air, bkn itu sahaja, ada juga segelintir artis hollywood yg meminati k pop ini, tp persoalan yg terbesar yg bermain di dalam benak fikiran tuan kedai sekarang ialah dorang ni minat kpop ni berdasarkan ape? berdasarkan artis die yg comel2 dan hensem2 itukah? atau lagu yg didendangkan oleh artis tersebut, tidak dinafikan ada jugak lagu kpop yg bes2, tp pada pandangan tuan kedai, peminat dorang hanya minat pada rupe dorang sahajatermasuk la tuan kedai hehe, jd  faktor utama perkembangan kpop ni ape sebenar nyer, lagu or artis

RENUNGKAN DAN SELAMAT BERAMAL

INSAN YG CEMERLANG DTG DARI MINDA YG TENANG DAN JIWA YG BERSIH

ada ape2 cadangan atau komen utk meningkatkan agi produktiviti blog,just tekan je gamba bear tu, pastu merepek la disitu

mcm biase ada gamba sikit nak tunjuk cari dlm google je hehe

kara


wonder girl

super junior

FT island


Ada gaya korea x??


Lee hong ki

Lee min ho


1 comments:

Sarah Haszlan said...

try dengar Ft Island! Diorang ade dua2. Rupa and bakat ! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...