Thursday, 22 September 2011

Akhirnye aku puas!

ASSALAMUALAIKUM!

Setelah sekian lame menyepi, akhirnya tuan kedai muncul semula dgn entri bru yg best(best ke?) best la, klo x, x de org nak bce, klo x best, bile org bace, on the spot org tu akan muntah hehe(just kidding), mesti ramai tertanyer-tanyer knp lame dah tuan kedai x tulis pape entri kat blog yg x seberape ni, disini tuan kedai ingin menjelas kan knp tuan kedai lame x tlis entri kat blog ni:
1.sebab bulan ni tuan kedai sibuk ngan peperiksaan percubaan SPM, maklumlah budak skolah lagi, bukan mcm korang, dah berkerja,
2.Sibuk study utk trial SPM.
3.Mcm biase la, org mcm tuan kedai ni mane la ade sgt idea2 yg kreatif utk di ketengahkan, so
x de idea= x de enri la hehe
4. tu je la alasan nyer, nak byk2 mane bleh

Tp tujuan tuan kedai nak post enrti ni bkn pasal tu semue,seperti yg korang tau, tajuk enri ni ialah
`Akhirnyer aku puas', ape yg cube tuan kedai ketengah kan?

Sebenar nye tuan kedai nak kongsi ape yg tuan kedai rase, tu je,
seperti yg para pembace tau, bulan ni Tuan kedai begitu sibuk sampai byk rutin yg tuan kedai x dpt lakukan seperti bersukan dan ping entri, tp ari ni tuan kedai rase puas la sbb dpt melakukan semula rutin tuan kedai mcm skarang ni, ptg x d tuan kedai dah puas dah main bola, tuan kedai dapat jaring kan satu gol, tp bak kate pepatah org melayu, malang tidak berbau, tgh dok syok2 main tu, kaki ni krem la plak, maklumlah lame dah x bersukan, krem la jawab nyer, terpakse la kuar awl, bru nak pamer skill, tp malam ni tuan kedai dpt la gak lpas kan gian dgn ping entri bru ni,

k la tuan kedai dah x de idea dah, sebelum tuan kedai end kan ping ni, tuan kedai nak akhiri dgn serangkap pantun,klo ade sumur di ladang, bleh tuan kedai tumpang mandi, klo ade umur yg panjang, bleh tuan kedai ping entri lagi hehe

INSAN YANG CEMERLANG DATANG DARI MINDA YANG TENANG DAN JIWA YANG BERSIH

RENUNG-RENUNGKAN DAN SELAMAT BERAMAL

ASSALAMUALAIKUM!
(kat bwh ni ade gamba skit nak bg entri panjang hehe)


mcm ni la tuan kedal mase tgh krem


1 comments:

RAIZAN said...

ko kena buat solat sunat taubat. Da xlame da tu. Tanda2 die kaki cramp la...haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...