Friday, 12 August 2011

Jom tambahkan FOLLOWER!


ASSALAMUALAIKUM!

Entri dah byk, tp follower masih skit, jd x seimbang bilangan entri ngan bilangan follower. jd aku pon jain la segmen ni, of course la utk menambah follower dan mmg itu tujuan aku wat blog ni, 9t bile aku dah post kan link aku kat ruangan komen segmen ni, jgn la malu2 dan segan terjah dan follow blog aku, aku x mkn org walaupon aku omnivor, ni segmen pertama aku join dan aku harap dpt la manfaat lpas join segmen ni, klo segmen ni bez, aku akn cari lagi segmen lain utk di join

hope dpt la ramai follower lpas join segmen ni, mcm biase sape yg follow aku akn di bls ngan follow gak dari aku, tp jgn lpe tinggal kan link kat shout box yg gamba bear tu ye

FOLLOW ME OKAY!
(^_^) 

38 comments:

.: Mr Aril :. said...

salam perkenalan dari aril!:)

TQ coz join segmen:)

rajin2 singgah rakan yg lain:)

RAIZAN said...

Dari segmen yang sama.....follow ye!

http://yusukeraizan23.blogspot.com/2011/08/jom-tambahkan-follower.html

aisyah said...

da follow. slm perkenalan dr saya :)

http://aisyahsapian.blogspot.com/2011/08/jom-tambahkan-follower.html

Nur Saina (AntooUngu) said...

hai2...da follow awk dr segmen yg sme..nnt dtg sni plak k =)

http://antooungu.blogspot.com/2011/08/jom-tambahkan-follower.html

Cik Non said...

Singgah lepak di rumah pokok dari segmen yg sama.. done following u, hit be back=)

http://vividgreenapple.blogspot.com/2011/08/jom-tambahkan-follower.html

SANG WAKARIMA said...

thank you kerana sudi singgah sini, 9t sye dtg melawat tapak2 kalian plak

noraizuraMasoud said...

hai...singgah dr segmen yg sme.folo u..=)

http://aizurasatusatu.blogspot.com/2011/08/jom-tambahkan-follower.html

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

Singgah sini & follow! Jemput ke blog saya!

http://lightshadow88.blogspot.com/2011/08/jom-tambahkan-follower.html

kalau ada masa free, boleh jenguk2 sini jugak:

- Jom join Segmen Rekemen Blog Bersama LIGHTA SHADOWEE
- DUIT RAYA RM500 & banyak lagi HADIAH MENARIK untuk dimenangi. Cepat-cepat klik SINI!

KUKUMALU said...

Singgah sini and follow:)
Terjah dari blog mr aril:)

Salam Ramadhan n Selamat Berpuasa!:D

SuhaZainul said...

salam pekenalan.. done follow u..
singgahlah ke blog saya =)
http://suhazainul.blogspot.com/

petuapakar said...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

Ahmad Ismi said...

follow awak..do follow me...>CLICK2....ads awak...nak tmbhkan duit raya awak...do click ads sy ye ^^

nadia fatihah said...

hai, nadia ucap selamat berkenalan. dah folo cni pon.

jom usha2 sy punyer site pulak. hehe :)

http://mishnadia.blogspot.com/2011/08/jom-tambahkan-follower.html

:: cikkmamah :: said...

Hi!! I daa folow u.. Do follow me back okehh.. Tq

http://irmahanwar.blogspot.com/2011/08/jom-tambahkan-follower.html

IkiN said...

Salam Ukhwah..

saya dah follow,Jemputlah follow di blog sy ya;)
http://tentanghidup-ikin.blogspot.com/2011/08/jom-tambah-follower.html

sakurasue said...

singgah n follow :)

http://sakurasue.blogspot.com

dakmikez-selemun said...

singgah sini :)

Nur Hanis said...

saya singgah dari segmen sama sambil follow awk..

follow me back ya.. :)

http://nurhanismohdisa.blogspot.com/2011/08/jom-tambah-follower.html

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

utk kelik2 rumah pokok je ek
hehehe

follow sini
to my blog - Acapsuur (>,<)

zawani said...

salam..sy jln2 dr segmen mr aril.. sy da follow kamu..jmput follow sy pule..slmt kenal2 ^_^
http://zawaniamirah.blogspot.com/2011/08/jom-tambahkan-follower.html#comments

iraghazali said...

dah follow,
follow me back
http://mama-ira.blogspot.com/2011/08/jom-tambah-follower.html

Green Apple said...

salam kenal & selamat berpuasa...

singgah sini & follow dr segmen mr aril jom tambah follower..

jika sudi jemput singgah ke blog saya...

http://ciksufarida.blogspot.com/2011/08/jom-tambahkan-follower.html

syerz eyryn said...

hye dear. . ryn singgah cnie dri segmen mr aril. .
salam perkenalan :))
btw, ryn sudaa follow cnie tw !

- abdul hadi abdul muti - said...

hai!! saya dah berjaya follow blog ini!! ;P

http://adi27mac1990.blogspot.com/2011/08/jom-tambahkan-follower.html

anamizu said...

salam kenai dr cik ana..
cik ana dah folow ye :)


http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/08/jom-tambah-folower.html

anitadiana said...

asalamuaikum...salam singgah dari segmen aril..dah follow nanti singgah blog kak ita ya..TQ...

http://duniaanita74.blogspot.com/2011/08/jom-tambah-follower.html

lady butterfly said...

me da folo..

id follower : mama shima

http://hashima-yusop.blogspot.com/2011/08/jom-tambahkan-follower.html

workshop girl said...

dalam laut ada ikan yu...

i follow u.

hari hari makan mee..

u follow me :)

http://workshopgirl86.blogspot.com/2011/08/jom-tambahkan-follower.html

Idah said...

follow u dr blog aril

http://daridapuridah.blogspot.com/2011/08/jom-tambah-follower.html

farie | faraway said...

salam perkenalan !
hyee , farie dah follow kamu .
singgah-2 and follow lahh blog farie lak . :)

http://fariefaraway.blogspot.com/2011/08/jom-tambah-follower.html

Mrs Lurve said...

Selamat Hari Raya. Salam singgah dan follow. Jom follow Mrs Lurve kembali :)

http://indahitukamu.blogspot.com/2011/08/jom-tambahkan-follower.html

niazis said...

salam perkenalan,singgah dr segmen sme.folo cni :)

selamat hari raya

http://loveniazis.blogspot.com/2011/08/jom-tambah-follower.html

^NaMy^ said...

folow kamo

http://darkhanna93.blogspot.com/2011/08/jom-tambahkan-follower.html

miss lyzeer said...

miss dah follow kamu..datang dari segmen yg sama..jom jenguk blog miss pulak

http://misslyzeer.blogspot.com/2011/08/jom-tambahkan-follower.html

ain dzaya said...

datang dari belog en Aril.....^^..wink*wink
sedang mencari dan mengumpul bloggies baru......selamat berblogging taww!!!

NoRaQiLah JohaRi said...

salam perkenalan...
done following u =)
dari blog mr.aril (=
http://noraqilahjohari.blogspot.com/2011/08/jom-tambahkan-follower.html

Golden Rose said...

salam perkenalan....dtg dr segmen en aril....jemput singgah

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com

♥xAmYx♥ said...

HeYa ! saya Dha Follow Awak . follow saya okk .
http://nabillavanilla.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...